Asfalt yol yapımında rekor

Büyükşehir Belediyesi bir ayda 8 bin ton asfalt döktü

Yaz aylarında girmeden önce asfalt seferberliği başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son bir ay içinde Kocaeli`nin yollarına 8 bin ton asfalt dökerek bu konuda kırılması zor bir rekora imza attı. Çalışmalarını halen büyük bir hızla devam ettiren ekipler, asfaltlanmamış yol bırakmamakta kararlı.

YOĞUN TEMPODA

Köye Hizmet Daire Başkanlığı ile bir taraftan bin 600 kilometrelik köy yolunda asfalt yama çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekiplerle de şehir içindeki asfalt ihtiyacını gideriyor. Yaz aylarını yoğun tempoda çalışarak geçiren ekiplerin asfalt döktüğü yerlerden bazıları şöyle:

Derince`de Mersincik Mahallesi, Saraybahçe`de Ankara Caddesi, Demokrasi Caddesi, 42 Evler-Salim Dervişoğlu Caddesi, Bekirpaşa`da Bulvar- Real çevresi, Bağdat Caddesi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi ve Yahya Kaptan Mahallesi, Suadiye, Köseköy Sanayi Sitesi yolu, 15. Kolordu çevresi, B. Derbent- Balaban yolu, Acısu-Uzuntarla bağlantı yolu.

ARALIKSIZ SÜRECEK
Asfalt çalışmalarının alt yapı problemi olmayan cadde ve sokaklarda yoğunlaştığını açıklayan Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, çalışmaların mevsim boyunca aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!