Artistik Buz Pateni´nde sezon başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Artistik Buz Pateni takımı, yaz tatili nedeniyle verilen aranın ardından, Olimpik Buz Sporları tesislerinde yeni sezon çalışmalarına başladı.

İLK HEDEF HIRVATİSTAN
Yaklaşık 20 sporcuyla başlayan çalışmalar, aynı zamanda Milli Takım Artistik Buz Pateni antrenörlüğü de yapan Rana Belkıs Göçmen nezaretinde yapılıyor. Sporculardan Ali Demirboğa, Osman Akgün, Birce Atabey, Sinem Kuyucu, Burak Demirboğa, Çağla Demirsal ve Engin Ali Artan, Milli Takım seçmelerine katılacak. Kasım ayının ilk haftasında Ankara`da yapılacak olan seçmelerde başarılı gözüken patencilerimiz, Kasım ayının son haftasında, Hırvatistan`ın başkenti Zagrep`te yapılacak olan yarışmada ülkemizi temsil edecek.


Pazar günü hariç, haftanın 6 günü çalışmalarını Olimpik Buz Sporları Tesisi`nde sürdüren sporcular, Ankara`da yapılacak seçmelere yoğun bir şeklide hazırlanıyor. Seçmeler sonucunda, en az 4 sporcunun Milli Takıma seçilme şansının yüksek olduğunu ifade eden Rana Belkıs Göçmen, Hırvatistan`da yapılacak yarışmalarda, öğrencilerinden başarılı sonuçlar beklediğini belirtti.

HALK SEANSLARI BAŞLADI
Öte yandan 3 Ekim tarihinde start alan Buz Sporları Kış Okulları, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Haftanın 7 günü, sabah ve akşam saatlerinde Olimpik Buz Sporu Tesisi`nde antrenmanlarını sürdüren öğrencilere, beden eğitimi öğrencileri ve öğretmenleri eğitim veriyor. Buz Sporu Kış okullarına kayıtların halen devam ettiğine dikkat çeken yetkililer, kayıt yaptırmak isteyenlerin sağlık raporu ve 2 fotoğraflarıyla birlikte, tesislere gelmelerinin yeterli olacağını belirtti. Bu arada kayıtlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 226 60 96 nolu telefondan bilgi alabilecek.
Buz pateni halk seansları da yeni sezona başladı. Sabah 08.45 ile 20.45 saatleri arasında devam eden çalışmaların 1 seansı için 2,5 YTL ücret alınırken, Pazartesi ve Perşembe günleri ise, % 40 indirim uygulanarak bu rakam 1,5 YTL`ye düşüyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!