Arslanbey konutları ihalesi tamam

Büyükşehir tarafından Arslanbey´de yaptırılacak 544 konut için ilk adım tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Arslanbey beldesinde kendisine ait olan arsa üzerine yaptıracağı 544 konutla ilgili ihaleyi gerçekleştirdi. Büyükşehir`e ait Kent Konut şirketinde düzenlenen ihaleye toplam 8 firma teklif verdi.

Büyükşehir tarafından Arslanbey´de yaptırılacak 544 konut için ilk adım tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Arslanbey beldesinde kendisine ait olan arsa üzerine yaptıracağı 544 konutla ilgili ihaleyi gerçekleştirdi. Büyükşehir´e ait Kent Konut şirketinde düzenlenen ihaleye toplam 8 firma teklif verdi.







TEKLİFLER BİRBİRİNE YAKIN
Saraybahçe Dolphin Kültür Merkezi´ndeki şirket binasında yapılan ihalede, komisyon başkanlığı Teknik İşlerden Sorumlu Kent Konut Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kaptan yaptı. İhaleye en düşük teklifi 21 milyon 975 bin YTL ile Delta İnşaat verirken, Seç Yapı İnşaat 29 milyon 947 bin YTL ile en yüksek teklifi veren firma oldu. İhalede verilen tekliflerin birbirine yakın olması dikkatlerden kaçmadı.




85 VE 103 METREKARE
A ve B olmak üzere iki bloktan oluşacak konutlarda A bloklar brüt 103, B bloklar ise brüt 85 m² olarak inşa edilecek. A bloklar 3 oda 1 salon, B bloklar ise 2 oda 1 salondan oluşacak. Konutların bir hayli kaliteli olacağını dikkat çeken Kent Konut yetkilileri, 34 bloktan oluşacak bu sitede balkonların mimari yapısının Fransız tarzı olarak tasarlandığı belirtti. Arslanbey konutları projesi mevcut yerleşimin bütün imkânlarından yararlanma şansına da sahip olacak.



16 AYDA YAPILACAK
Depreme dayanıklı inşa edilecek olan Arslanbey konutları 3+ 1 olmak üzere 4 kat olarak yapılacak. Her katta dört daire olarak plânlanan konutlar tünel kalıp sistemiyle yapılacak. İnşaatlarda kuru zeminlere laminant parke, ıslak zeminlere ise seramik kaplanacak. Yangın merdiveni, çift cam sistemli pencereler ve kaliteli mutfak dolaplarının yer aldığı projede dairelerin kaliteli olması için tüm fiziki ayrıntılara dikkat edilecek. Konutların tamamı 16 ay içinde bitirilecek.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

Delta İnşaat

21 milyon 975 bin YTL

Ekşioğulları İnşaat

23 milyon 400 bin YTL

MBD İnşaat

24 milyon 314 bin YTL

Erkut İnşaat

24 milyon 400 bin YTL

Akyapı İnşaat

25 milyon 900 bin YTL

İnta ve Gürtur Mühendislik

26 milyon 433 bin YTL

Kuzu Toplu Konut

26 milyon 950 bin YTL

Seç Yapı İnşaat

29 milyon 947 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!