Antikkapı´da duygu dolu iftar

Karaosmanoğlu, Huzur Evi sakinleri ve yetiştirme yurtlarında kalan çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Huzur Evi ve yetiştirme yurtlarında kalan 500 vatandaşa önceki gün Antikkapı Restaurant´ta iftar yemeği verdi. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu´nun evsahipliğinde gerçekleşen yemekte duygu dolu anlar yaşandı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, yaşlı ve çocukların her zaman ilginin en büyüğünü hak ettiğini söyledi.

7 KURUM KATILDI
Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği iftar yemeğine Gölcük Saraylı Çocuk Yuvası, Yuvacık 75. yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu, Gölcük Huzurevi, Darıca Huzurevi, Karamürsel Çocuk Yuvası, Bağçeşme Huzurevi ve KASSEL Çocuk Köyü´nde kalan 500 kişi katıldı.

MELİKE´DEN DUYGUSAL KONUŞMA
Düzenlen iftar yemeği sonrası Kassel Çocuk Köyü´nde kalan Melike Aysu tüm katılımcılar adına bir konuşma yaptı. Aysu,“bizler sosyal hizmetler ailesi olarak çocuğuyla genciyle yaşlısıyla büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin birer mensubu olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi. “İftar yemeği düzenleyerek bizleri bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” diyen Aysu, Başkan Karaosmanoğlu ve ailesini Kassel Çocuk Köyü´ne davet etti.

YALNIZ DEĞİLSİNİZ
Başkan Karaosmanoğlu da İftar yemeğine katılan konuklarla yakından ilgilenerek tek tek hoş geldiniz dedi. İftar yemeğine katılan konuklarına teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler her zaman sizin yanınızdayız. Asla yalnız değilsiniz. Burada sizlerle birlikte olmaktan ve birlikte iftar yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, yaşlı ve çocukların her zaman ilginin en büyüğünü hak ettiğini belirterek, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Başkan Karaosmanoğlu yemeğin sonunda konuklarını kapıya kadar uğurlayarak teşekkür etti.

Haber ile ilgili ek resimler:

Başkan çocuklarla beraber

Çocuklar mutlu oldu

Teşekkür çiçeği verirken

Bizi;
sosyal medyada takip edin!