Antikkapı ve Altınnal yılbaşına hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin iştiraklerinden ve şehrin seçkin eğlence mekanlarından biri olan Antikkapı A.Ş. yaklaşan yeni yılda Kocaelililer`e muhteşem bir yeni yıl programı hazırladı.

Antikkapı`nın yanı sıra Altınnal Otel de tüm hızıyla yeni yıla hazırlanıyor. Kalitesi ve verdiği hizmetle her kesimden insanın beğenisi kazanan her iki mekan, bu yıl da müşterilerini bekliyor.

HAVAİ FİŞEKLERLE
Son aylarda gösterdiği performansla dikkat çeken Antikkapı`nın 31 Aralık programı, saat 20.00`de müzikle başlayacak ve yaklaşık 03.00`e kadar aralıksız devam edecek. Bu arada yeni yıl Antikkapı`nın bahçesinden atılacak 94 adet havai fişek gösterisiyle karşılanacak.

AYHAN AŞAN SAHNE ALACAK
Yılbaşı akşamı müşterilerine kaliteli bir eğlence imkanı sunmanın hazırlıkları içinde olan Antikkapı, yıl başı gecesi fantezi müziğin güçlü seslerinden Ayhan Aşan`ı ağırlayacak. Aşan`la birlikte pop müzik sanatçısı Ebru Çağla ve ilimiz sanatçılarından M. Ali Öztürk şarkılarıyla geceye renk katacak. Ayrıca komedyen Ümit Akdoğan gece boyunca müşterileri esprileriyle eğlendirecek.

YILBAŞINDA DA MARKA OLACAĞIZ
Antikkapı`nın yılbaşı hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren genel müdür Fahrettin Kandemir, Ramazan ayında olduğu gibi yılbaşında da marka olmak istediklerini belirtti. Hedeflerinin yılbaşı gecesi 500 kişiyi ağırlamak olduğunu ifade eden Kandemir, “Kocaelililerin yeni seneyi eğlenerek ve mutlu bir şekilde karşılamaları için tüm çabamızla çalışıyoruz” dedi.

ÇOCUK ODASI OLUŞTURULDU
Antikkapı Restaurant, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılbaşı gecesinde de çocukları ihmal etmeyecek. Yılbaşında “Çocuğumu nereye bırakacağım” endişesi yaşayan müşteriler için, Antikkapı`da bir çocuk odası oluşturuldu. Balonlar ve oyuncaklarla hazırlanan odaya, uykusu gelen minikler için de yataklar konuldu. Gece boyunca görev yapacak iki palyaço ise çocukları eğlendirecek.

ZENGİN YILBAŞI MÖNÜSÜ
Antikkapı yılbaşı gecesine özel olarak bir de “Yılbaşı Mönüsü” hazırladı. Beyaz peynir, kaşar peyniri, Rus salatası, bakla fava, domates, salatalık, piliç, dana jambon, biber dolması, Çerkez tavuğu, Marmara mezesi, acılı ezme ve çiğ köfteden oluşan zengin açılış mönüsüyle başlayacak olan serviste, krep suzet ara sıcak olarak ikram edilecek. Garnitürlerle süslenen zümrüt soslu chicken dolma ise yılbaşı gecesinin ana yemeğini oluşturacak.

KİŞİ BAŞI 85 MİLYON
Ana yemeğin yanında kişi başı verilecek yeni yıl salatası ve naturel meyve de müşterilerin damak zevkine hitap edecek. Limitsiz yerli içki servisinin yanı sıra finalde terbiyeli işkembe çorbası ikram edilecek.
Bu arada Antikkapı`da geçirilecek yılbaşı akşamının bilet fiyatları da kişi başı 85 milyon TL olarak belirlendi. 10 ve üzeri gruplar içinse bu fiyat 75 milyon TL olarak değişecek.


 
İKİNCİ ADRES ALTINNAL
Öte yandan Altınnal personeli de günler öncesinden başlattıkları yeni yıl hazırlıklarının sonuna geldi. Otelde şimdiden yüzde 30 rezervasyon alınmış durumda. Bilet fiyatları burada ise kişi başı 70 milyon TL olarak belirlendi. Antikkapı`da sahne alacak Ebru Çağlar, gecenin ilerleyen saatlerinde Altınnal`da da şarkı söyleyecek.

ALTINNAL`IN MÖNÜSÜ
Bu arada Altınnal`ın yılbaşı mönüsü de yine Antikkapı gibi misafirlerin dama zevkine hitap edecek. Zengin ordövr tabağı ile başlayacak olan servis, paçanga böreği, mitite köfte, flamingon mantar, mimoza salata, mevsim salatadan oluşuyor. Finalde ise konuklara işkembe çorba ikram edilecek. Ayrıca limitsiz yerli içki servisi de yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!