Antikkapı Ramazan`a hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş. Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı.

80`e yakın personelle Kocaelililer`in hizmetinde olacak Antikkapı`da, bu yıl iftar sofralarını farklı bir Ramazan mönüsü süsleyecek.

AÇIK BÜFE VE SET MENÜ
Ramazan ayına özgü olarak mönüsünde değişiklik yapan Antikkapı Restaurant, iftar saatinde açık büfe ve set mönü ile müşterilerinin damak zevkine hitap edecek. Her akşam 10 çeşit sıcak yemeğin servis edileceği açık büfede ayrıca, 16 çeşit iftariyelik soğuk yiyecek, 16 çeşit salata, 7 çeşit zeytinyağlı yemek, börek, pide ve fındık lahmacundan oluşan ara sıcaklar ile mevsim meyveleri yer alacak. İftarda açık büfeyi tercih edecek olan müşteriler, kişi başı sadece 15 milyon lira ödeyecek.

Her türlü gelir grubuna hitap etmek için alternatiflere de yer veren Antikkapı yönetimi, bu nedenle 6 çeşit set mönü hazırlığı. Farklı lezzetleri barındıran set menünün fiyatı ise 9 ile 12 milyon lira arasında değişiyor.

ŞERBET, TÜRK KAHVESİ, BOZA
Antikkapı Restaurant, hazırladığı zengin Ramazan mönüsünün yanı sıra konuklarında farklı bir etki oluşturmak için de çalışmalarını sürdürüyor. İlk çalışma, eski Ramazanları hatırlatacak detaylar üzerine kuruluyor. Geleneksel kıyafetler içindeki “Kahveci Güzeli” ve “Şıracı”, müşteriler arasında dolaşarak vazgeçilmez içecek ve keyiflerimiz arasında yer alan Türk kahvesi, şerbet ve çay ikramında bulunacak. Ayrıca restoran içinde bir boza standı oluşturulması düşünülüyor.

MÜŞTERİLERİMİZ MEMNUN OLACAK
Ramazan ayı hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü Fahrettin Kandemir, çalışmalarını büyük bir heyecanla sürdürdüklerini belirterek, “Hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Burası tüm Kocaelililer`in mekanı. Bu nedenle tüm misafirlerimiz bizim için çok değerli. Müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz ve bütün Kocaelililer`i Ramazan`da da Antikkapı`ya bekliyoruz” diye konuştu. Mekan içinde gerçekleştirdikleri yeni düzenlemelere de dikkat çeken Kandemir, bu sayede Antikkapı`nın daha fonksiyonel hale geldiğini söyledi.


Antikkapı`da Ramazan nostaljisi:
Ramazan`da Antikkapı Restaurant`ı tercih edecek müşteriler, eski Ramazanları hatırlatan görüntülerle de karışılacaklar. Geleneksel kıyafetler içindeki personel, iftar sonrasında müşterilere şerbet ve çay ikramında bulunacak.

Zengin Açık Büfe:
İftarda açık büfeyi tercih edecek olan müşterileri, son derece zengin bir mönü bekliyor. 10 çeşit sıcak yemek, 16 çeşit iftariyelik soğuk yiyecek, 16 çeşit salata, 7 çeşit zeytinyağlı yemek, börek, pide, fındık lahmacun, mevsim meyveleri. Müşteriler bu yiyeceklerden istedikleri kadar almak şansına sahipler.

Uzman personel misafirlerini bekliyor:
Genel Müdür Fahrettin Kandemir ile birlikte Ramazan ayına hazırlanan Antikkapı personeli, büyük bir heyecanla misafirlerini bekliyor.

Hem cebe hem damağa hitap edecek:
Oldukça zengin çeşitlerle hazırlanan açık büfenin fiyatı da uygun. Müşteriler 15 milyon lira karşılığında istedikleri yiyecekten istedikleri kadar alabilecekler. 6 çeşit olarak hazırlanan set mönülerin fiyatı ise 9 ile 12 milyon arasında değişiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!