Amerikalı ikizler futbol öğreniyor

Anneleri Türk, babaları Amerikalı olan çocuklar, Büyükşehir yaz spor okulunu tercih etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunda çocukları sportif etkinliğin içine katabilmek amacıyla açtığı ücretsiz yaz spor okulları, büyük ilgi gördü. Anneleri Türk, babaları Amerikalı olan 8 yaşındaki ikiz kardeşler, Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan yaz spor okullarını tercih ederek, futbol kurslarına yazıldı.

TATİLDE SPOR
İstanbul´da İngilizce öğretmenliği yapan Nükhet ile meslektaşı olan Amerikalı eşi Kokoete Edem çiftinin ikiz çocukları Paul Ege ve Henry Efe, tatillerini geçirmek için geldikleri Karamürsel´de, Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan yaz spor okuluna yazıldı. Aynı zamanda Amerika vatandaşı olan ikizler, futbolu tercih ederek, çalışmalara başladı. Futbolu çok sevdiklerini söyleyen minik ikizler, antrenmanları hiç kaçırmıyor.

İLGİ OLDUKÇA FAZLA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bütün çocukların ilgi odağı olan yaz spor okulları, her branşta düzenleniyor. Yaz spor okullarında daha çok futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşları büyük ilgi görürken, Karamürsel´de bu branşlara 200 çocuk kayıt yaptırdı. Karamürsel Yaz Spor Okulu´nda antrenörlük yapan Mustafa Biner, Yunus Kılınç, Fevzi Yalvuç, Tamam Günay ve Elif Soyaltın, bütün çocukların yaz sezonunu sporla değerlendirmesinin hem sağlık, hem de derslerin stresinden kurtulmak için faydalı olacağını. Ağustos ayı içinde de devam edecek olan yaz spor okullarından faydalanmak isteyenler, 226 40 31 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!