Ambulans Merkezine yeni bina

Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Ambulans Merkezini İzmit Otogar yanına taşıyacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla alt yapı eksiklerini gidermeye devam ediyor. Bu konudaki son çalışma, Sağlık ve Ambulans Merkezi ile ilgili.

OTOGARIN YANINA TAŞINACAK
Halen İzmit Serdar Mahallesinde bulunan Belde AŞ Diyaliz Merkezinin hemen altındaki yetersiz alanda faaliyet gösteren Sağlık ve Ambulans Merkezi, Otogar yanına taşınacak. İzmit Şehirler Arası Otobüs Terminali bahçesinde bulunan ve sadece betonu atılan iki katlı atıl bina, önümüzdeki günlerde Ambulans Merkezi haline getirilecek. Böylece merkez personeli daha rahat bir ortamda çalışma imkanı bulacak, hizmetin kalitesi artacak.

İHALESİ YAPILDI
Söz konusu değişikliğin yapılabilmesi amacıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapım ihalesine çıkıldı. Toplam 9 firmanın katıldığı ihalede Kutlu İnşaat 413 bin 800 YTL ile en düşük teklifi verirken, 625 bin YTL ile en yüksek teklif Rıza Güven Ustatan geldi. İlerleyen günlerde başlayacak olan çalışmalar, 6 ay içinde tamamlanacak.
 
NELER BULUNACAK?
Sağlık ve Ambulans Merkezinin birinci katında sağlık ve komuta merkezi, hemşire, dinlenme, ulaşım sorumlusu, bayan personel ve bi malzeme odası ile yemekhane yer alacak. İkinci katında ise 2 adet doktor odası, 2 adet muayene odası, hemşire, röntgen, işitme testi ve laboratuvar odası ile bekleme salonu bulunacak. 335 metrekare alanda hizmet verecek olan sağlık merkezi, ayrıca 7 araçlık otoparka da sahip olacak.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

Kutlu İnşaat

413 bin YTL

Tosunlar Kereste

445 bin YTL

2T İnşaat

468 bin YTL

Gökyol İnşaat

472 bin YTL

Yanıkkaya İnşaat

490 bin YTL

Ke-Şe İnşaat

523 bin YTL

lfa İnşaat

600 bin YTL

Haldız İnşaat

600 bin YTL

za Güven Usta

625 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!