“Altyapı nankördür, biraz sabır”

Başkan Karaosmanoğlu cadde esnafına yapılan Büyükşehir yatırımlarını anlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Saraybahçe Karabaş Mahallesi Akçacamii Caddesi´ndeki esnafla bir araya gelerek yapılan Büyükşehir yatırımlarını anlattı. Alt yapıyı belediyecilik hizmetleri içindeki en nankör yatırım olarak niteleyen Başkan Karaosmanoğlu, bu süreçte tüm vatandaşlardan sabır istedi. Başkan Karaosmanoğlu, “Yılların ihmaline, aldırmazlığına savaş açtık. Kolayı değil, zoru seçtik. Biraz sabırla daha güzel caddelere kavuşacağız” şeklinde konuştu.

SAMİMİ ORTAMDA KAHVALTI
Başkan Karaosmanoğlu önceki gün Saraybahçe Karabaş Mahallesi Akçacamii Caddesi´ndeki esnafla kahvaltı yaptı. Akçacamii Caddesi Doyum Gıda´nın önünde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun yanı sıra Saraybahçe Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ve cadde esnafı katıldı.

ZORU SEÇTİK
Başkan Karaosmanoğlu, caddeye yapılan alt yapı çalışmaları hakkında esnafa bilgi vererek, fikirlerini aldı. Altyapı yatırımlarının siyasette nankör yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu “toprağın altındadır ve çabuk unutulur. Ama olsun, biz buna razıyız. Yılların ihmaline, aldırmazlığına savaş açtık. Kolayı değil, zoru seçtik.  Biraz sabırla daha güzel caddelere kavuşacağız” şeklinde konuştu.

İŞBİRLİĞİ İLE AŞILIR
Başkan Karaosmanoğlu İzmit´in en önemli arterlerinden olan Akçacamii Caddesi´nde kısa bir süre önce alt yapı çalışmalarının başladığını hatırlattı. Alt yapı olmadan bugüne kadar sadece göz boyamak için hiçbir şekilde üst yapıya izin vermediklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu bizim için en önemli kural oldu. Bu kural Akçacamii Caddesi için de aynen geçerlidir. Alt yapı biter bitmez bu caddeye mükemmel bir üst yapı hizmeti verilecek.
Çalışmalarımızın sonunda görünüm olarak farklı bir cadde ortaya çıkacak” dedi.

PARK SORUNU
Cadde esnafı da yapılan çalışmalar hakkında kendilerine gelerek bilgi veren Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.
Söz alan esnaflar, caddenin yaya trafiği bakımından geliştiğini ancak araç trafiğinde, özellikle park etme konusunda sorun yaşadıklarını ifade etti. Konuyla alakalı olarak ayrılan ceplerin yetersizliğinden bahseden esnaflar, cadde ile ilgili başka sorunları olmadığını kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!