Alman heyet Büyükşehir´de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ni ziyaret eden Alman heyet bakıma muhtaç çocuklar için işbirliği talebinde bulundu

Frankfurt Gençlik ve Rehabilitasyon Merkezi Yöneticileri bakıma muhtaç çocuklar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yapmayı önerdi. Alman heyet söz konusu işbirliği teklifini dün ziyaret ettikleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak´a iletti. Teklifi olumlu karşılayan Başkan Vekili Özak ise, “Büyükşehir Belediyesi sosyal projeleri ile Türkiye´ye örnek olmuş bir belediyedir. Bu çalışma içinde olmaktan da mutluluk duyarız” dedi.

ALMAN HEYET MAKAMDA
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete AWO sivil toplum kuruluşundan Klaus Erust-Guüzel ve Banu Çevik, Frankfurt Belediyesi Gençlik Dairesi Başkanı Gerd Becker, Frankfurt Sosyal Bilimler Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Christine Huth- Hilde Broudt, Ute Hooh Grebe Vakfı Başkanı Berrin Köşker Hooh Grebe ve ÇYDD Proje Koordinatörü Yeşim Yasin katıldı.

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞIN YANINDA
Ziyarette ülkelerinde bakıma muhtaç gençler için yaptıkları çalışmaları aktaran Alman heyet bu yönde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir çalışma içine girmenin kendilerine memnuniyet vereceğini kaydetti.
Teklifine olumlu yaklaşan Başkan Vekili Zekeriya Özak ise Büyükşehir Belediyesi´nin sosyal proje ve çalışmalarıyla yardıma muhtaç tüm vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

ÖRNEK ÇALIŞMALAR
Örnek olarak Barınma Evi, Sevgi Mağazası, Süt Yardımı, Evde Bakım ve Gülen Yüzler Engelliler Rehabilitasyon Merkezi´ni gösteren Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma Büyükşehir Belediyesi´nin öncelikli hizmetleri arasındadır. Bu nedenle yardıma muhtaç gençler için yapılabilecek her çalışma içinde yer almaktan mutluluk duyarız” dedi.
Ziyaret hazır bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu da Büyükşehir Belediyesi´nin sosyal projeleri hakkında Alman heyete ayrıntılı bilgi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!