Alikahya´ya mesire alanı, Gebze Balçık Köyü´ne park

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli´nin her bölgesinde başlattığı çevre ve park düzenlemelerine hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalar kapsamında son olarak Alikahya beldesinde mesire alanı için ihale açtı.

6 FİRMADAN TEKLİF
Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş idaresinde gerçekleştirilen mesire alanı ihalesine toplam 6 firma katıldı. Ay-Ka Teknik İnşaat 714 bin YTL ile en düşük teklifi verirken, Alya İnşaat ise 1 milyon 369 bin YTL ile en yüksek teklifin sahibi firma oldu.

AKARCA 10. ADA YANINA
Yuvam Akarca 2.Etap Konutları 10. Ada`nın yakınındaki 32 bin metrekare alana yapılacak olan mesire alanı içinde voleybol ve basketbol sahaları, restoran, kafe, yapay gölet, oturma grupları, çocuk oyun alanları ve piknik masaları yer alacak. Muhammen bedeli 851 bin 625 YTL olarak belirlenen ihale ile ilgili çalışmalar, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 240 gün (8 ay) içinde tamamlanacak.

2 FİRMA KATILDI
Öte yandan Gebze Balçık Köyü Park Düzenleme işi ihalesine ise iki firma katıldı. Sel-Ar İnşaat 60 bin 113 YTL, He-Ce İnşaat ise 67 bin 533 YTL`lik teklif verdi. Bölgedeki çalışmaların, start aldıktan 60 gün sonra bitirilmesi gerekiyor.

Alikahya Mesire Alanı ihalesine katılan firmalar ve teklifleri:

FİRMALAR                      TEKLİFLERİ
Ay-Ka Teknik İnşaat      714 bin YTL