Aktarmalı ulaşım dönemi başlıyor

Kent Kart uygulamasıyla hızlı, konforlu ve ucuza seyahat imkanı sunulacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vapur ve otobüslerden yararlanan Kocaeli halkının bütçelerine katkıda bulunmak ve Kent Kartı olmayan vatandaşların deniz ulaşımından faydalanmalarını sağlamak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. 11 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlayacak aktarmalı ulaşım sistemiyle 90 dakika içinde vapurdan vapura, vapurdan otobüse, otobüsten otobüse ve otobüsten vapura ikinci binişler yüzde 50 indirimli gerçekleştirilecek. Sistem Kent Kart ile gerçekleştirilecek. Kent Kart ile Kocaelililer hızlı, konforlu ve ucuza seyahat etme fırsatı yakalayacak. Haftanın 6 günü Karamürsel-Umuttepe arası vapur-otobüs aktarmasız seyahat edildiğinde aylık gideri 134 72 YTL olan bir vatandaş kent kart bileti ve aktarmalı seyahat ile bu harcamasını 103 68 YTL´ye düşürebilecek. Böyle vatandaşın cebinde toplam 30 YTL kalmış olacak.


                                                                                                                                                                  YÜZDE 50 İNDİRİM
Büyükşehir Belediyesi UKOME Müdürlüğü, bir yandan vatandaşların bütçesine katkıda bulunmak diğer yandan da şehir içi toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlamak amacıyla Aktarmalı Ulaşım sistemini hayata geçiriyor. Aktarmalı Ulaşım Sistemiyle 90 dakika içinde vatandaşlar vapurdan vapura, vapurdan otobüse, otobüsten otobüse, otobüsten vapura ikinci binişler için yüzde 50 indirimden yararlanacak. Vatandaşlar bu sistem ile bekleme yapmayacak, zaman kazanacak ve daha az ücret ile seyahat etmiş olacak.

KENT KART DEVREDE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin bir süre önce başlattığı Kent Kart uygulamasında Kent Kart´ı olmayan yolcuların seyahat etmeleri sorun oluyordu. Vatandaşların bu konudaki memnuniyetsizlikleri ve şikayetlerini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi Türkiye´de ilk defa Kent Kart Bileti uygulamasına başladı. Satışa sunulan Kent Kart bileti 4 veya 6 binişlik yükleme yapılacak. 4 binişlik kartlar 4 YTL, 6 binişlik kartlar ise 5.6 YTL karşılığında satışa sunuldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!