Akçakoca bölgesine 3 bin metreküp taş duvar daha

Büyükşehir Belediyesi Akçakoca Konutları´nın ihtiyaçlarını bir bir tamamlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engebeli bir arazi üzerine kurulan Akçakoca Konutları`nın yol ve çevre düzeni konusundaki eksiklikleri gidermek için ikinci ihaleyi de yaptı. Geçen hafta Asri Mezarlık üstü girişindeki yol, tretuvar ve taş duvar yapım işini ihale eden Büyükşehir Belediyesi, dün Akçakoca Konutları bölgesi içindeki çeşitli noktalarda taş duvar yapımını içeren bir ihale daha gerçekleştirdi.

8 FİRMA KATILDI
Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş başkanlığında yapılan ihaleye katılım yoğun oldu. 8 firma temsilcisinin hazır bulunduğu ihalede en düşük teklifi 77 bin 999 YTL ile Şahin Hafriyat verdi. Muhammen bedeli 250 bin YTL olan ihalede en yüksek teklif 307 bin 966 YTL ile Fatih İnşaat`tan geldi. Eska İnşaat ise ihaleye katılmasına rağmen herhangi bir teklif vermedi.

90 GÜNDE BİTECEK
İhaleyi hangi firmanın kazandığı, dosyalar incelendikten sonra açıklanacak. İhaleyi alan firma, yer tesliminden sonraki 90 gün içinde çalışmasını tamamlayacak. 3 bin metreküpü bulan duvar inşaatları tamamlandığında, bölgede hem toprak kayması endişesi yaşanmayacak hem de önemli miktarda yer kazanılmış olacak.

FİRMA                    TEKLİFİ
Şahin Hafriyat       77 bin 518 YTL
Ay Yapı              167 bin 573 YTL
Ensa İnşaat         174 bin 999 YTL
2T İnşaat            212 bin 715 YTL
Karaca İnşaat      222 bin 209 YTL
ANB İnşaat          227 bin 731 YTL
Fatih İnşaat         307 bin 966 YTL
Eska İnşaat          (Teklif vermedi)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!