AK Parti İl Yönetimi Büyükşehir´de

Kongrenin ardından oluşan yeni yönetim, Başkan Karaosmanoğlu´na nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Başbakan Erdoğan´ın katılımıyla kongresini geçen ay tamamlayan AK Parti´nin yeni il yönetim kurulu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret etti. Yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, görevlerinde başarılar diledi.

 

 

 

“TEŞKİLATIN DUAYENİ”
Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Odası´nda gerçekleştirilen ziyarette ilk konuşan isim partisi adına İl Başkanı Fikri Işık oldu. Başkan Karaosmanoğlu´nu “AK Parti İl Teşkilatı´nın duayeni” olarak gördüklerini ifade eden Işık, “Bu ziyaret sırasında kentimiz için yaptığı faydalı çalışmaların yanında, Kocaeli´nin sorunları noktasında da fikir alışverişinde bulunmayı arzu ediyoruz” dedi.

 

 

“KONGRELER YENİLENMEDİR”
Yeni il yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu ise kongre sürecini, “Fevkalade güzel bir kongre yapıldı. Kongreler yenilenmedir. Bu noktada, içlerine yeni arkadaşlar alarak daha da güçlenen çıkan AK Parti İl Teşkilatını kutluyorum” şeklinde değerlendirdi.

“BİRLİKTELİK ÖNEMLİ”
Türkiye´yi tek başına idare eden iktidar partisinin her zaman çok kuvvetli olması gerektiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti çok yeni bir parti olmasına karşılık birlikteliğini hep muhafaza etti. Bundan sonra da bu birlikteliğin bozulmayacağına inanıyorum. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

BAŞKAN ÇALIŞMALARI ANLATTI
Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi´nin il genelinde gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği çalışmaları anlatırken, ziyaretin ilerleyen dakikalarında, kent sorunlarına ilişkin çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!