Ahmet Özhan`dan muhteşem konser

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin organizasyonuyla Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde sahne alan Türk Sanat Müziği`nin güçlü seslerinden Ahmet Özhan, Kocaelililer`e muhteşem bir gece yaşattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eşi Behiye Hanım`ın da katıldığı geceye, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Cemal Şişman, Gülser Ustaoğlu ve Mustafa Soydabaş, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Değirmendere, Ulaşlı, Hereke, Halıdere ve Kuruçeşme belediye başkanlarıyla, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Şefik Postalcıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

HİÇ ARA VERMEDİ

Türk Sanat Müziği`nin birbirinden güzel eserlerini üstün yorumuyla seslendiren Ahmet Özhan, Kocaelililer`i adeta mest etti. Tüm eserlere salonda bulunan davetliler de eşlik ederken, Özhan`ın konserine hiç ara vermemesi, iki saat boyunca sahnede kalması dikkat çekti. Konserin sona ermesinin ardından tüm seyirciler Özhan`ı ayakta alkışladı.

 

 

HER YÖNÜYLE ÖRNEK

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise konser sonunda Ahmet Özhan`a plaket verdi. Gösterdiği performanstan dolayı ünlü sanatçıyı tebrik eden başkan Karaosmanoğlu, “Ahmet Özhan hem sanatı hem de kişiliğiyle örnek bir insan. Karamürselli olmasından dolayı ayrıca gurur duyuyorum” dedi. Özhan da Kocaeli halkının gösterdiği ilgi ve sevgiden dolayı konserden çok zevk aldığını, fırsat bulduğu anda Kocaeli`ye tekrar geleceğini dile getirdi. Konserin ev sahibi olan başkan Karaosmanoğlu, konser bitiminde izleyenleri kapıda tek tek uğurladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!