Ahmet Özder emekliliğe uğurlandı

Uzun yıllar Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı görevini yürüten Kocaeli`nin tanınmış simalarından Ahmet Özder, 20 yıllık belediyecilik görevini tamamlayıp emekliliğe ayrıldı.

Son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan Özder için, Plaj Yolu`nda bulunan Makine İkmal Şube Müdürlüğü`nde bir tören düzenlendi.

PLAKET VERİLDİ
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, şube müdürleri, birim amirleri, çalışma arkadaşları ve sendika yöneticilerinin de katıldığı törende Özder`e Tahir Akman tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Kendisi için bir tören düzenlenmesinden dolayı duygulandığını söyleyen 45 yaşındaki Ahmet Özder ise, “Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.