Ağaçlardan ne istediniz?

Yürüyüş Yolu üzerindeki ağaçlara çirkin saldırı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, son iki yıldır il genelinde çok geniş çaplı yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları yürütüyor. Başta yol kenarları olmak üzere pek çok atıl bölge yepyeni bir görünüme kavuşurken, yer yer de olsa şehir magandaları dikilen ağaç ve çiçeklere zarar veriyor.

BALTA YA DA SATIRLA
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, her gün düzenli olarak bakım yaptıkları Yürüyüş Yolu 2. etap üzerinde, önceki gün çok dehşet verici bir tablo ile karşılaştı. Yol kenarlarına dikilen ve boyları 3 metreye yaklaşan 21 adet ıhlamur ağacı saldırıya maruz kalmıştı. Balta ya da satırla yapıldığı tahmin edilen saldırının kim ya da kimler tarafından ne amaçla gerçekleştirildiği bilinmiyor. Ancak bu kentin güzel bir geleceğe sahip olması için dikilen tüm ağaçlar ve yapılan hizmetlerin korunması, herkes tarafından sahip çıkılması gerekiyor.