Acısu´ya park yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin ilçe ve beldelere yönelik sürdürdüğü hizmetler hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Sapanca, Maşukiye ve Kartepe`nin geçiş noktasındaki Acısu Beldesi`ne dinlenme parkı yapmak için ihale gerçekleştirdi.

İKİ FİRMA KATILDI
Encümen Salonu`nda yapılan ihaleye Çevre Koruma Daire Başkanı Necmi Kahraman başkanlık etti. İhaleye katılan iki firmadan Huriş Şirketi 154 bin 857 YTL, Bilbay İnşaat Elektrik Firması ise 89 bin 653 YTL teklif verdi. Muhammen bedeli 98 bin 540 YTL olan dinlenme parkı ihalesinin sonuçları, tekliflerin değerlendirilmesinden sonra belirlenecek.

GAZILER DAĞI`NA ÇİT YAPILACAK
İkinci ihale ise Gaziler Dağı için gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Gebze Gaziler Dağı eteklerinde yaşayan vatandaşların yangın ve yabani hayvanların saldırısına maruz kalma riskine karşı söz konusu mesire alanına güvenlik çiti yapımına karar verdi. Çit yapımı için açılan ihaleye üç firma katıldı.  İhalede Kul Çağlar Şirketi 349 bin 973 YTL, Bilbağ Şirketi 340 bin 407 YTL, Karçit Firması ise 265 bin 869 YTL`lik teklif verdi. İhalelerin sonuçları değerlendirme yapıldıktan sonra açıklanacak.