Abone sayısı 10 bini geçti

İZGAZ`ın doğalgaz kampanyasına ilgi çok büyük

Tüm Kocaeli`ni doğalgaza kavuşturmak amacıyla 16 Mayıs tarihinde ‘Herkese Doğalgaz` kampanyasına start veren İZGAZ, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Kampanyaya şu ana kadar başvuran kişi sayısının 10 bini geçtiği belirtiliyor.

AYDA 40 MİLYONA
İZGAZ`ın doğalgaz kampanyası, cazip fiyatıyla da dikkat çekiyor. Toplam 360 YTL olan tüm abonelik işlemleri nakit olarak 6 taksit, kredi kartıyla ise 9 taksitle ödenebiliyor. Özellikle kredi kartı ile aylık taksit miktarının 40 milyon liraya kadar inmesi, vatandaşları fazlasıyla memnun ediyor.

DAHA DA ARTACAK
İZGAZ İdari ve Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muvaffak Çiğ, vatandaşın kampanyaya gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirtti. 10 bin abone sayısının kampanyanın sona ereceği 16 Ağustos tarihine kadar daha çok artacağını vurgulayan Çiğ, “Özellikle okulların kapanmasıyla abonelik işlemlerinde hızlı bir artış yaşandı. Bu yılki hedeflerimizi aşabileceğimizi tahmin ediyorum” dedi.

MOBİL EKİPLER DURMUYOR
Öte yandan İZGAZ Mobil Ekipleri ilçe ilçe belde belde gezerek abone çalışmalarını sürdürüyor. Uzunçiflik, Suadiye, Köseköy ve Alikahya beldelerinde vatandaşlara doğalgazın kullanım özelliklerini ve kampanyayı anlatarak abonelik işlemi yapan mobil ekipler, önümüzdeki hafta da Yuvacık, İhsaniye, Hisareyn, Halıdere ve yine Uzunçiftlik`te çalışmalara devam edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!