“İmar yönetmeliği Türkiye’ye örnek”

Başkan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret eden Kocaeli Makine Mühendisleri Odası Başkanı Çınar Ulusoy:

“İmar yönetmeliği Türkiye’ye örnek”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Makine Mühendisleri Odası Başkanı Çınar Ulusoy ile yönetimini kabul etti. Oda başkanı Ulusoy ile yönetimi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni oluşturulan imar yönetmeliğinde Makine Mühendisleri Odası’nın önerilerinin dikkate alınması nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Oda başkanı Ulusoy, Büyükşehir’in Türkiye’ye örnek olacak şekilde, kapsamlı bir yönetmelik oluşturduğunu söyledi. Başkan Karaosmanoğlu da, Büyükşehir olarak yaptıkları tüm çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının görüşlerini alarak, ortak akılla hareket ettiklerini söyledi.