‘’Hizmetlerimiz ortak aklın eseridir’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nde yapılan hizmetlerin her kesimin katılımıyla oluşan ortak aklın eseri olduğunu söyledi

‘’Hizmetlerimiz ortak aklın eseridir’’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Halıca Fabrikası İzmit Şube Müdürü Turan Şimşek, KASKF Başkanı Murat Aydın ve ASİAD Gebze Şubesi Başkanı Tuncer Saltaş’ı yönetim kurulu üyeleriyle beraber ayrı ayrı kabul etti. Kocaeli’ne hak ettiği hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde yaptığımız tüm hizmetler; halkımızın, iş adamlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, meclisimizin, esnafımızın ve kent dinamiklerinin katılımıyla oluşan ortak aklın eseridir. Kocaeli’nde sürdürdüğümüz katılımcı belediyecilik anlayışı sonucunda, ortak akılla hizmetlerimizi üretiyoruz’’ dedi.