‘’Eserlerimiz, vizyon farkımızı gösteriyor”

Başkan Karaosmanoğlu, eğitim programlarında Büyükşehir ile geçmiş yönetimlerin vizyon farkını ortaya koydu

‘’Eserlerimiz, vizyon farkımızı gösteriyor”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ve Karamürsel’de düzenlenen eğitim programlarına katıldı. Burada, ‘’A’dan Z’ye Yerel Yönetim Sözlüğü’’ başlıklı bir sunum yapan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’in hizmet vizyonunu da örneklerle açıkladı. Büyükşehir’in yaptığı belediyeciliği A’dan Z’ye açıklayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bizden önceki yönetimlerle en önemli farkımız vizyonumuzdur. Vizyonumuz; Kocaeli’ni yaşam kalitesiyle imrenilecek, yaşamaktan mutluluk ve gelecek nesillere devretmekten gurur duyulacak, dünyaca tanınan bir körfez şehrine dönüştüren, model bir belediye olmaktır’’ dedi.