7 müzik bölümü için kayıtlar uzatıldı

Çarşamba son gün, kayıtlar Leyla Atakan Kültür Merkezi´ne

2005-2006 eğitim öğretim yılında yetenek sınavıyla öğrenci alacağını duyuran Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı`na bu yıl yoğun talep yaşanıyor.

HANGİ BÖLÜMLERDE?
Büyükşehir Belediyesi, kayıtların cuma günü itibariyle sona erdiği konservatuarda bu yılki yoğun talep nedeniyle çeşitli dallardaki başvurular için uzatma kararı aldı. Mey, kaval, ud, klasik kemençe, tanbur, klarnet, ve çello dalları için başvurular, Çarşamba günü mesai saatine kadar devam edecek.

DENEME SINAVI YAPILDI
Öte yandan 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde konservatuara alınacak öğrencilerin deneme sınavı da geçtiğimiz hafta sonunda yapıldı. Başvuruda bulunan öğrencilerin tamamına yakının sınava katıldığı belirtilirken, deneme sınavının öğrencileri yetenek sınavına psikolojik olarak hazırlamak amacıyla yapıldığı belirtildi.

YETENEK SINAVLARI 10-11 EYLÜL`DE
Bu arada başvuruların Leyla Atakan Kültür Merkezi içinde bulunan Konservatuar Müdürlüğü`ne yapılması gerekiyor. Kayıtların tamamlanmasının ardından ise 10-11 Eylül tarihleri arasında yetenek sınavları başlayacak.