“7 ilçe 7 renk” fotoğraf yarışması

Büyükşehir Belediyesi, kenti tanıtan fotoğraf yarışmasını farklı isimle yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli´ni uluslararası alanda tanıtmak amacıyla daha önce “Dört Mevsim Kocaeli” adı altında düzenlediği fotoğraf yarışmasını, bu yıl “7 ilçe 7 renk” adı altında düzenliyor.

19 EKİM SON GÜN
Kısa adı KASK olan Kocaeli Fotoğraf Sanatçıları Kulübü ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan fotoğraf yarışmasına amatör fotoğrafçıların yanı sıra, profesyonel fotoğrafçılarda katılabilecek. Kocaeli´nin tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak, doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasına son katılma tarihi 19 Ekim 2007. Yarışmaya katılmak isteyenler, bu tarihe kadar kentin muhtelif yerlerinden çektikleri fotoğraflarla yarışacak.

BİRİNCİYE 5 BİN YTL
Profesyonel fotoğrafçılardan ve belediye yetkililerinden oluşan juri tarafından değerlendirilecek olan eserlerden dereceye girenler ödüllendirilecek. Birincilik ödülü 5 bin YTL, ikincilik ödülü 3 bin YTL, üçüncülük ödülü 2 bin YTL, Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü bin YTL, Juri Özel Ödülü 750 YTL olarak belirlendi. Yarışmada ayrıca 3 kişiye 500 YTL değerinde mansiyon ödülü verilecek.

KATILIM ADRESLERİ
“7 İlçe 7 Renk” adlı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyenler 33110 56 veya 323 96 96´dan dahili 1202 nolu telefonlardan bilgi alabilecek. İsteyenler ise www.kocaeli.bel.tr ve fotografyarismasi@kocaeli.bel.tr adresinden detayları öğrenebilecek. Yarışmaya katılacaklar da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı´na müracaat edecekler.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!