603 Evlere 3 yeni yol

Sanayi Mahallesi sakinlerine bir müjde daha. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapının tamamen yenilendiği Sanayi Mahallesinde yine önemli bir çalışmanın altına imza attı.

Sanayi Mahallesi sakinlerine bir müjde daha. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapının tamamen yenilendiği Sanayi Mahallesinde yine önemli bir çalışmanın altına imza attı. 603 Evlerdeki vatandaşların Yeni Gölcük Yolundaki servis araçlarına rahat ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla 3 yeni bağlantı yolu açıldı.

ASFALTA HAZIRLANIYOR
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, söz konusu yolların açılması için bazı bölgelerde istinat duvarlarını yıktı. Ardından söz konusu yolların asfalta hazır hale getirilmesi için çalışmalara başlandı, yollara mekanik malzeme serildi.

8 YILDIR AÇILMAMIŞTI
Büyükşehir Belediyesi ekiplerine nezaret eden Sanayi Mahallesi Muhtarı Osman Çilingir, çalışmalardan memnun. Mezbaha Caddesi ile Yeni Gölcük Yolu arasında kalan bölgede yaklaşık 8 yıl önce şuyulandırma yapıldığını, buna rağmen ara yolların vatandaşın hizmetine alınamadığını söyleyen Çilingir, vatandaşın önemli bir sıkıntısının ortadan kalktığını ifade etti.

1.5 KM YERİNE 150 METRE
603 Evlerdeki vatandaşların Yeni Gölcük Yolundaki servis araçlarına gitmek için daha önce 1.5 kilometre yol yürümek zorunda kaldıklarını kaydeden Çilingir, “Açılan yeni yollar sayesinde 603 Evler sakinleri bundan böyle 1.5 km yerine 150 metre yol yürüyecek” dedi. Çilingir ayrıca Mezbaha Caddesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanması nedeniyle sanayi kuruluşlarına ait atık suların caddede birikmediğini kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!