4 taksi durağı ile 3 iş yeri kiralandı

Büyükşehir´de yapılan kira ihalelerine Gebze ve Karamürselli vatandaşlar katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Otobüs Terminali`nde bulunan iş yerleri ile Gebze`de bulunan taksi duraklarının ihalesini gerçekleştirdi. Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman başkanlığında gerçekleştirilen ihalelerde, Karamürsel terminalindeki 6 adet iş yerinden 3`ü muhammen bedellerinin üzerinde alıcı buldu. Gebze`de ihaleye çıkarılan 4 adet taksi durağının tamamı aldıkları tek tekliflerle kiralandı. Büyükşehir Belediyesi söz konusu ihalelerden 8 bin 649 YTL`lik gelir etti.

KARAMÜRSEL TERMİNALİ İŞ YERLERİ
Karamürsel Otobüs Terminali`nde 9 No`lu iş yeri için tek teklif Hasan Çetiner isimli vatandaştan geldi. Çetiner 325 YTL`lik muhammen bedel üzerinden dükkanın yeni kiracısı oldu.
15 No`lu iş yeri için üç teklif geldi. Muhammen bedeli 200 YTL olan ihalede Yalakdere Kooperatifi 253 YTL, Sedat Akbaba 414 YTL, Karamürsel 2 No`lu Otobüs Kooperatifi 550 YTL teklif verdi. İhaleyi 2 No`lu Otobüs Kooperatifi kazandı.
16 No`lu iş yeri için 5 teklif geldi. Muhammen bedeli 84 YTL olan ihalede Yalakdere Kooperatifi 253 YTL, Karamürsel 2 No`lu Kooperatifi 325 YTL, Cevdet Börek 355 YTL, Sedat Akbaba 357 YTL, Hasan Yavuz 413 YTL`lik teklif sundu. İhaleyi Hasan Yavuz kazandı.

TAKSİ DURAKLARI İHALELERİ
Encümende ihalesi yapılan ikinci konu taksi duraklarının kiralanma ihalesi oldu. Gebze Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Hastanesi önünde 8 araçlık taksi durağı ihalesini, bin 800 YTL`lik muhammen bedelin 50 YTL üzerinde ve tek teklif veren Mensur Kanat isimli şahıs oldu.
Gebze Mutlukent`te 4 araçlık taksi durağı ihalesine de tek teklif geldi.  Muhammen bedeli bin 800 YTL olan ihaleyi Bin 810 YTL teklifi ile İmdat Kadıncı kazandı.
Gebze Köşklü Çeşme Develi Durağı`nda 5 araçlık taksi durağı ihalesi, bin 800 YTL`lik muhammen bedelinin 50 YTL üzerinde teklif veren Melih Durani kazandı.
Karamürsel-Yeni Devlet Hastanesi önünde 5 araçlık durak ihalesini de aynı şekilde bin 800 YTL`lik muhammen bedelinin 50 YTL üzerinde teklif veren Nurettin Demir aldı.