4. Büyükşehir Tenis Turnuvası sonuçlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tenis Kulübü ve Çağın Fen Dersanesi`nin ortaklaşa düzenlediği 4. Geleneksel Büyükşehir Tenis Turnuvası, pazar günü gerçekleşen müsabakalarla tamamlandı. Toplam 240 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu verdi...

TENİSE KATKIMIZ SÜRECEK
Büyükşehir Meclis üyeleri Hasan Kırlı ve Hüseyin Acurman`ın da yer aldığı turnuvanın ödül törenine katılan ve kısa bir konuşma yapan başkan Karaosmanoğlu, sporun her insan için gerekli olduğunu vurguladı. Karaosmanoğlu, “Tenis sporu benim de gerçekten sevdiğim spor dallarından biri. Ayrıca şehrimizde bu tür organizasyonların yapılması bizleri memnun etmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara katkılarımız sürecek” dedi. Karaosmanoğlu ilk fırsatta kortlara geleceğini ve tenis oynayacağını da söyledi.

DERECEYE GİRENLER
İki gün süren müsabakalarda dereceye girenlerin isimleri şöyle:
Çift Erkeklerde: 1. Önder Talu – Bahadır Köprülü, 2. Recep Zengin – Christopher Gartner
Karışık Çitlerde: 1. Filiz Avcı – Işık Terek, 2. Önder Talu – Gizem Talu
Eksi 30 Tek Bayanlarda: 1. Filiz Karacaoğlu, 2. Begüm Çekiç
Artı 30 Tek Bayanlarda: 1. Dilek Akdilek, 2. Filiz Avcı
Artı 50 Tek Erkeklerde: 1. Şen Balkener, 2. Şenol Köksal
Artı 30 Tek Erkeklerde: 1. Selim Balkaner, 2. İsmail İyisoy
Eksi Tek Erkeklerde: 1. Hakan Yırcı, 2. Berk Sert
Master Kategorisinde: Ercan Zorlu ve Ergün Zorlu kardeşler
En Centilmen Bayan: Serpil Üretürk
En Centilmen Erkek: Metin Türedi

ÇEYREK FİNALDE ELENDİLER: Turnuvaya katılanlar arasında Büyükşehir Meclisi`nin iki üyesi de vardı. Hasan Kırlı (Sağdan ikinci) Artı 50 Yaş Kategorisi`nde 28 sporcu arasından çeyrek finale çıkmayı başardı, ancak İzmitli Vedat Yörüker`e yenildi. Hüseyin Acurman (Elinde mikrofon bulunan) ise Artı 30 Yaş Erkekler`de çeyrek finalde Şevket Yüce`ye mağlup oldu. 

DERECEYE GİRENLERLE: Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, turnuvada dereceye girenlerle birlikte.

 

NEFES KESTİ: İki gün süren karşılaşmalar, İzmit Tenis Kulübü`nün fuar içindeki kortlarında gerçekleştirildi, büyük bir heyecanla izlendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!