2006 yılı programlandı

Büyükşehir´de Kurumsal Gelişim Projesi tüm hızıyla sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kocaeli Üniversitesi iş birliği ile bir süre önce başlattığı Kurumsal Gelişim Projesi kapsamında, 2006 yılı içinde yapılacak olan çalışmalar programlandı. Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine Araştırma ve Organizasyon Şube Müdürü Dr. Bayram Çolakoğlu bilgi verdi.

5 BAŞLIK ALTINDA TOPLANDI
Kurumsal gelişimin 5 ayağını oluşturan Stratejik Planlama, Performans Yönetimi, Hizmet Kalite ve Ölçümü, İnsan Kaynakları Yönetimi ile Tanıtım ve Halkla İlişkiler gibi konularda yıl boyunca çalışmalar yapılacak. Kurumsal Gelişim Projesi kapsamında belirlenen 5 ana konuda sivil toplum kuruluşları ve muhtarlardan bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Dr. Bayram Çolakoğlu, “Bu yıl 5 ana konu üzerinden sistem kurma eğitimleri başlatacağız. Bu eğitim için ekipler oluşturduk. Performans ekibi, hizmet süreçleri çalışma ekibi, iş analizi ekibi gibi yeni ekipler kurduk. Ekiplerin yapacakları çalışmalar, ilgili daire başkanlarına bildirilecek. Özellikle iletişim konusunda bilgi akışının sağlanması için gerekli önlemler alınacak” dedi.

PROJENİN ÖNEMİ
Kocaeli`nin yaşanabilir bir dünya kenti olması için Kurumsal Gelişim Projesi`nin önemine değinen Çolakoğlu, “Çağdaş kent yönetim sisteminin oluşması, yaşanan çarpık kentleşmenin önlenmesi ve planlı bir kentin inşası ile e-belediyeciliğe geçiş gibi kentin önemli sorunlarını tespit edeceğiz. Hedefimiz 2011 yılında Kocaeli`nin tamamının planlanmasıdır” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!