1.Çocuk Şenliği için hazırlıklar tamam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Kocaeli`nde çalışan çocuklara ilişkin toplumsal duyarlılığı ve çözüm üretme kapasitesini geliştirme projesi” kapsamında 2-5 Haziran tarihleri arasında “Kocaeli 1. Çocuk Şenliği” gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi`nin koordinasyonunda yürütülen projeye, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürlüğü ve kentimizin sivil toplum kuruluşları destek veriyor.

USTAOĞLU BAŞKANLIĞI`NDA
‘Kocaeli 1. Çocuk Şenliği` için Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Salonu`nda  Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu başkanlığı`nda bir araya gelen sivil toplum örgüt temsilcileri programın akışı üzerinde fikir alış-verişinde bulundular. Özellikle 3-4 Haziran tarihlerinde Marina`da yapılacak olan Kocaeli. 1. Çocuk Şenliklerinde sivil toplum örgütleri stand kurabilecekler. Çocuklara yönelik film, tiyatro, halk oyunları ve pandomim gösterilerinin de yer alacağı Kocaeli 1. Çocuk Şenliklerinde ayrıca ülkemizin büyük üniversitelerinden gelecek akademisyenlerin katılımıyla “Çocuk ve Yoksulluk” sempozyumu düzenlenecek.