105 kavşak çalışması devam ediyor

Körfez ilçesi İlimtepe yolu ve Köseköy Kavşak düzenlemeleri tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri 105 kavşak düzenleme programı çercevesinde Körfez ilçesi İlimtepe yolu ve Köseköy Kavşak düzenlemelerini tamamladı.

KAZALARA ÖNLEM
Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla 105 ayrı noktada başlattığı hemzemin kavşak düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Körfez ilçesine bağlı İlimtepe yolu trafiği rahatlatmak amacıyla henzemin kavşak düzenlemesini yapıyor. Köseköy Merkez´de yapılan hemzemin kavşak çalışması da tamamlandı. Yapılan kavşaklar bir taraftan trafik akışını rahatlatırken diğer taraftan da olası kazaları büyük ölçüde önlemiş olacak.

EKİPLER HER YERDE
Ekipler, Kösekaöy´de 3 ayrı yerde, Alikahya Yuvam Konutlarıda 1, Alikahya belde içinde 5, Gündoğdu Kalıcı Konutları´nda 1, Dünya Bankası Kalıcı Konutları´nda 1, Derince Yenikent´te 4 ve Yeşilova´da 1 adet kavşak çalışması tamamladı.