10 beldeye cadde ve sokak tabelası

Tabelası bulunmayan veya yeni açılan bölgelere direkli tabela, duvar tabelası ve kapı numarası monte edilecek

Sınırların genişlemesinden sonra il genelindeki tüm yönlendirme levhalarının sorumluluğunu da üzerine alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl başlattığı çalışmaların ilk bölümünü tamamladı. 10 beldenin cadde ve sokak isimlerini belirten tabela ihtiyaçları, önümüzdeki günlerde giderilecek.

KAPI NUMARALARI DA

İmar Daire Başkanlığı`na bağlı Numarataj ve İsimlendirme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ihtiyaç duyulan tüm bölgelere binlerce direkli tabela, duvar tabelası ve kapı numarası monte edilecek. Duvar tabelası ve kapı numarası monte çalışmaları müdürlük personelince, çukur açılmasını ve beton atılmasını gerektiren işler ise müteahhit firma tarafından gerçekleştirilecek.

4200 DİREKLİ TABELA

Numarataj ve İsimlendirme Şube Müdürlüğü, çalışmalarını tamamladığı 10 beldeye yaklaşık 4 bin 200 adet direkli tabela dikilmesini öngören çalışma için ihaleye çıktı. Encümen Salonu`nda yapılan ihaleye toplam 4 firma katıldı. HTC Emel İnşaat 119 bin 812 YTL ile en düşük, Cengizler Taahhüt ve İnşaat ise 266 bin 230 YTL ile en yüksek teklifi veren firmalar oldu.

6 AYDA TAMAMLANACAK

Yeniköy, Karşıyaka, Değirmendere, Bahçecik, Suadiye, Çayırova, İhsaniye, Hisareyn, Darıca ve Alikahya belde sınırları içinde, temini daha önce gerçekleştirilen direklerin montesi, 6 ay içinde tamamlanacak. Numarataj Müdürlüğü`nün il genelindeki tüm çalışmalarının ise 2008 yılı içinde bitirilmesi hedefleniyor.

FİRMALAR                    TEKLİFLERİ

HTC Emel İnşaat           119 bin 812 YTL

Şahintürk İnşaat             148 bin 612 YTL

Yılfa İnşaat                     195 bin 969 YTL

Cengizler İnşaat             266 bin 230 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!