Kadın Meclisi´nin pikniği Cumartesi günü

Anneler Günü nedeniyle Seka Kamp´ta düzenlenecek pikniğe tüm hanımlar davetli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Cumartesi günü bir piknik düzenleyecek. Kocaeli´ndeki tüm hanımların davetli olduğu piknik Sapanca´daki Seka Kampı´nda gerçekleştirilecek. Pikniğe katılmak isteyenler için saat 12.00´de Büyükşehir Belediyesi önünden araç kaldırılacak. Etkinlik çerçevesinde Kadın Meclisi tarafından seçilen Yılın Annesi´ne ödülü verilecek.

Sevilen şarkıcı Mali´nin şarkılarıyla renk katacağı piknikte, palyaçolar da çocukları oyunları ve şakalarıyla eğlendirecek. Hanımlara etli pilav ve kavurma ikramında bulunulacak.