Güney Koreli Dansçılar 19 Mayıs´a renk katacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nda Güney Koreli dostlarını ağırlayacak. Güney Kore Uluslar arası Halk Dansları Topluluğu 19 Mayıs Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi´nin davetlisi olarak Kocaeli´ne gelecek.18 kişiden oluşan Kore Kültür Mirası 15 Nolu Bokchong Saca Norım Topluluğu aynı gün saat 16.00´da Süleyman Demirel Kültür Merkezi Büyük Salon´da bir gösteri gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun evsahipliğinde gerçekleştirilecek olan gösteriye aralarında Güney Kore´nin İstanbul Başkonsolosu Seong Taek Baek´in de bulunduğu çok sayıda konuk davet edildi.
Güney Kore Cumhuriyeti ile olan diplomatik ilişkilerin başlamasının 50. yılı nedeniyle gerçekleştirilecek olan gösteri aynı zamanda 19 Mayıs etkinliklerine zenginlik katacak.