Vapur ve deniz otobüsleri de bayramda ücretsiz

Pazar günü dahil yolculardan ücret alınmayacak

Genel Haberler - 28-12-2007 15:02

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediye otobüslerinin bayram günlerinde ücretsiz sefer yapması uygulamasını, bu bayram deniz otobüsleri ve vapurlar için de gerçekleştirecek. Vapur ve deniz otobüsleri, 3 gün sürecek Ramazan Bayramı ve hemen ardından gelen pazar günü de ücretsiz çalışacak.

BUZ SARAYI DA 4 GÜN
Öte yandan daha önce sadece bayramın birinci günü ücretsiz olacağı açıklanan Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Olimpik Buz Sporları Sarayı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun talimatıyla bayram tatili süresince ücretsiz olarak halka hizmet verecek. Deniz otobüsleri gibi pazar günü de ücretsiz olacak Buz Sarayı`nda, dileyen herkes 09.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz olarak paten yapabilir.

Günün Diğer Haberleri