Söylentilere karşı deprem eğitimi

“Güneş tutulması öncesinde deprem olacak” söylentileri, Büyükşehir´de masaya yatırılacak

Genel Haberler - 28-12-2007 15:02

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 29 Mart Çarşamba günü yaşanacak tam güneş tutulması öncesinde son günlerde sıkça gündeme gelen “Deprem mi olacak?” söylentilerine bilimle cevap vermeye hazırlanıyor.

SEMİNER DÜZENLENECEK
İmar Daire Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü aracılığıyla konuyla ilgili uzmanların da katılacağı bir eğitim semineri düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, böylece akıllardaki sorulara da cevap vermiş olacak.

PROF. FIRAT ANLATACAK
Kocaeli Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mithat Fırat Özer`in katılacağı “Güneş Tutulmasından Sonra Deprem Olacak mı?” konulu seminer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu`nda saat 10.00`da başlayacak.

Günün Diğer Haberleri