Gölcük´ün yolları da asfaltlanacak

Alt yapı çalışmalarından sonra bozulan cadde ve sokaklar onarılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İZGAZ ve İSU`nun gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan Gölcük`ün tüm yollarını elden geçirecek. Kimi bölgelerde yama, çok kötü durumdaki cadde ve sokaklarda ise tamamen asfalt çalışması yürütülecek.

Genel Haberler - 28-12-2007 15:02

Alt yapı çalışmalarından sonra bozulan cadde ve sokaklar onarılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İZGAZ ve İSU´nun gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan Gölcük´ün tüm yollarını elden geçirecek. Kimi bölgelerde yama, çok kötü durumdaki cadde ve sokaklarda ise tamamen asfalt çalışması yürütülecek.

5 FİRMADAN TEKLİF
“Gölcük ilçesi ana cadde ve bunlara bağlanan mevcut ara sokakların yol ve kaldırımlarının yapımı” adı altında gerçekleştirilecek ihaleye toplam 5 firma katıldı. İhalede en düşük teklif 2 milyon 938 bin YTL ile Dünyalar Asfalt´tan gelirken, Ali Özarslan 4 milyon 799 bin YTL ile en yüksek teklifin sahibi oldu. Bölgede çalışmalar yıl sonuna kadar tamamlanacak.

DİĞER BELDELER AYB´DEN
Bilindiği gibi Gölcük´ün çevresindeki beldelerin cadde ve sokakları, Avrupa Yatırım Bankası´ndan sağlanan kredi ile önümüzdeki günlerde asfaltlanmaya başlanacak. Gölcük söz konusu krediyi daha önce kullandığı için, ilçedeki yolların üst yapısını Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

Dünyalar Asfalt

2 milyon 938 bin YTL

Ayhanlar

3 milyon 261 bin YTL

Simge Mat A.Ş

3 milyon 590 bin YTL

Rota İnşaat

3 milyon 658 bin YTL

Ali Özarslan

4 milyon 799 bin YTL

Günün Diğer Haberleri