Büyükşehir`den “Kent Kültür Takvimi”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kültürel hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, kentin aylık kültürel etkinliklerini içeren bir takvim çalışması gerçekleştirdi.

Genel Haberler - 28-12-2007 15:02

Eğitim Kültür Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kent Kültür Takvimi” bundan böyle kentteki tüm kültürel etkinlikleri vatandaşa anons edecek. 5 sayfalık el broşürü şeklinde dizayn edilen takvimde sergi, yarışma, konferans-söyleşi, konser-dinleti, fotoğraf-dia gösterileri ile tiyatroların tarihleri, gösterim yerleri ve söyleşi gerçekleştirecek kişilerin adları belirtiliyor.

E-TAKVİM BİLGİSAYARINIZDA
Öte yandan Kent Kültür Takvimi`nin kendisine her ay düzenli olarak gönderilmesini isteyen vatandaşlar için de elektronik posta yöntemiyle yardımcı olunacak. Büyükşehir Belediyesi`ne ait egitimkultur@kocaeli.bel.tr adresine boş mail atan vatandaşların elektronik posta adreslerine Kültür Daire Başkanlığı`nda görevli personel tarafından Kent Kültür Takvimi gönderilecek.

TAKVİM NERELERDEN ALINABİLİR
Söz konusu takvim Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı birimler ile Gölcük, Bekirpaşa, Gebze, Derince, Körfez ve Kandıra Belediyeleri`nin Eğitim Kültür Müdürlüklerinden elde edilebilecek. Takvim ayrıca kültürel etkinliklerle ilgilenen diğer kurum ve kuruluşlara da dağıtılacak.

Kent Kültür Takvimi`nin temin edilebileceği Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı birimler:

- KOMEK (Belediye İş Hanı B Blok Kat: 4)
- Belediye Konservatuarı (Leyla Atakan Kültür Merkezi)
- SDKM (Yahya Kaptan)
- Halk Evi Sahnesi (Halk Evi meydanı)
- Çözüm Masası (Büyükşehir Belediyesi Belsa Plaza girişi katı)

Günün Diğer Haberleri