Büyükşehir, asfalt yama ekipleri kurdu

Yaz aylarında alt yapı çalışmalarına ağırlık veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış aylarını dikkate alarak asfalt yama ekipleri oluşturdu.

Genel Haberler - 28-12-2007 15:02

Ekiplerin tek işi, Fen İşleri Daire Başkanlığı ile İZGAZ ve İSU gibi belediyeye bağlı birimler tarafından kazılan çalışmaların üzerini kapatmak, yolları asfaltlamak olacak.

SARAYBAHÇE`DE BAŞLADI

Kazı çalışmaları nedeniyle vatandaşların toz ve çamur çilesi çekmesine engel olacak olan ekipler, 20`şer kişiden oluşuyor. Saraybahçe ve Bekirpaşa`da ayrı ayrı bölgelerde görev yapan ekiplerden Saraybahçe ekibi çalışmalara başladı. Ekipler ilk iki günde Turgut Mahallesi`ne bağlı Bağlar Yolu Sokak ile Vehbi Demirel Caddesi`nde yama çalışması yaptı. Bekirpaşa`da çalışacak ekip ise bayram sonrası start verecek.

ASFALT YARDIMLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi`nin gerekli yama çalışmalarını gerçekleştirmeleri için ilk kademe belediyelerine asfalt malzemesi yardımları da aralıksız devam ediyor. Tüm ekipler, kış kendini göstermeden yolları çamurdan kurtarmaya çalışıyor.

Günün Diğer Haberleri