Başkan Almanya´ya gitti

Kassel Belediyesi`nin davetlisi olarak bu kente giden Başkan Karaosmanoğlu, çeşitli temaslarda bulunacak

Genel Haberler - 28-12-2007 15:02

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kassel Belediye Başkanı Bertham Hilgen´in davetlisi olarak önceki gün Almanya´ya gitti.

Kocaeli´nin kardeş kenti olan Kassel´de çeşitli temaslarda bulunacak olan Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca Avrupa´nın en büyük kültür ve sanat festivalinde Kocaeli´ni temsil edecek. Başkan Karaosmanoğlu´na ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Hasan Kırlı, Tarifeler Komisyonu Başkanı Mustafa Ateş ve Encümen Üyesi Kenan Kahveci eşlik ediyor. 2 Eylül Pazar günü Kocaeli´ne dönecek olan Başkan Karaosmanoğlu´na Almanya ziyareti süresince Başkan Vekili İlyas Şeker vekalet edecek.

Günün Diğer Haberleri