Ayazma Mahallesi´ne demir korkuluk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Daire Başkanlığı ekipleri, Ayazma Mahallesi Pazar Caddesi´nde büyük tehlike oluşturan tepenin çevresini demir korkuluklarla kapattı.

Genel Haberler - 28-12-2007 15:02

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Ayazma Mahalle sakinlerinin taleplerinin Büyükşehir Belediyesi tarafında yerine getirilmesi, mahallede sevinç yarattı. Mahalle Muhtarı Rıdvan Kedikli ve mahalle sakini Nezih Demirtaş, “ Mahallemizde herkes korku içinde yaşıyordu. Özellikle kurulan pazar sonrası meydana gelen çevre kirliliği büyük sorun oluşturuyordu. Sorunumuzu Büyükşehir`e ilettik. Yerinde tespit yaptılar ve gerekli girişimlerde bulunarak 400 metre uzunluğunda demir korkuluklar yapıldı. Büyükşehir Belediye yetkililerine bu hassasiyetlerinden dolayı mahalle halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Günün Diğer Haberleri