Başbakanlık Başmüşaviri “Kocaeli’ndeki değişimle iftihar ediyoruz”

Tarih: 4 Şubat, 2010

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başbakanlık Başmüşaviri Erol Kaya, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldiği ilimizde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Ersin Yazıcı ve genel sekreter yardımcılarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamalarına yönelik incelemelerde bulunan Kaya, ‘’Kocaeli’nde sanayi ile sosyal yaşamın birlikte ilerlediğini görmekten iftihar ediyoruz. Başkanımız Karaosmanoğlu da, özellikle yönetim kültürüne getirdiği farklı bakış açısıyla şehirliyle bütünleşen bir yönetim anlayışını hayata geçirme açısından Türkiye’ye örnek bir abimizdir. Halkla ilişkiler noktasında gösterdiği farklı bir kültür ve hiç kimsenin yapamadığını başarması da takdire şayan bir hadisedir’’ dedi.