Aslan Müzikali ilk gösterisini Kocaeli’de yaptı

Tarih: 23 Nisan, 2018

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Programı Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. 23 Nisan Festivali için ilimize gelen 41 ülkeden 1000 çocuk geleneksel kıyafetleriyle sahnede ülkelerine ait folklor danslarını sergiledi. Türkiye’de ilk kez Aslan Müzikali Kocaelili çocuklara gösteri sundu. Arslan Müzikalini izlemek için binlerce çocuk ailesiyle birlikte Uluslararası Fuar Merkezini doldurdu.

YABANCI ÜLKE ÇOCUKLARININ DANS GÖSTERİLERİ
Birbirinden renkli dans gösterileri katılımcılar tarafından büyük bir coşku ve beğeniyle izlendi. Misafir ülkelerden ilimize gelen yabancı ülkelerin halk danslarını ve müziklerini izleme fırsatı bulan çocuklar ve aileleri 23 Nisan Festivalini doyasıya yaşadı. Ülkelerine özgü kıyafetleri, müzikleriyle halk danslarını yapan çocuklar izleyenlerden bolca alkış aldı.

TÜRKİYEDE İLK KEZ KOCAELİ'DE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nde Türkiye’de ilk kez Aslan Müzikali TÜPRAŞ sponsorluğunda sahne aldı. Aslan Müzikali çocuklar tarafından beğeniyle izlendi.