Ziyaret sırası Gebze´de

Gebzeliler hac ibadetini tamamlayan Başkan Karaosmanoğlu´nu makamında tebrik ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hac dönüşü vatandaşların tebriklerini kabul etmeyi sürdürüyor. Salı ve çarşamba günleri Büyükşehir Belediyesi`ndeki makamında ziyaretçilerini ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, bugün de Gebze`deki hizmet binasına geçerek Gebzelilerle kucaklaştı.

“ARKADAŞLARIM BENİ ARATMADI”
Belediye başkanlarından siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu yöneticilerinden muhtarlara, sade vatandaşından belediye çalışanlarına kadar toplumun her kesiminden ziyaretçinin geldiği Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet Binası`nda, Başkan Karaosmanoğlu tüm konuklarını tek tek kapıda karşıladı. İlk olarak vatandaşları ağırlayan Karaosmanoğlu, hac görevi sırasında yaşadıklarını anlatarak, “Dinç olarak görevime döndüm. Yokluğumda arkadaşlarım beni aratmamış. Kocaeli`nin çehresini değiştirecek projeleri bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

İLK ZİYARETÇİLER
Kabullerini gün boyu sürdüren Başkan Karaosmanoğlu`nun ilk ziyaretçilerinden bazıları şöyle: Gebze AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ve ilçe yönetimi, Çayırova Belediye Başkanı Faruk Taşçı, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ergin ve yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor Kulüp Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Şevki Demirci ile yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Kurt ve Abbas Sır, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları yöneticileri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, belediye meclis üyeleri, Gebze Belediye meclis üyeleri, İSU Gebze Şubesi personeli, mahalle muhtarları, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile Gebzeli gazeteciler.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!