Yuvam İzmit, Arslanbey´de 1 konut satacak

Arslanbey Atakent`te bulunan 1 adet 95 metrekare konut satışa çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı Yuvam Toplu Konut İdaresi, Arslanbey Atakent Konutlarında. B tipi 3 oda bir salondan oluşan 1 daireyi satışa çıkarttı. 50 bin YTL üzerinden satışa çıkan konutu satın almak isteyenler 23-29 Kasım tarihleri arasında Yuvam İzmit İdaresine başvuru yapabilecek.

TOKİ BORCU OLMAMASI AVANTAJ
Yuvam İzmit Konut Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü, Arslanbey Atakent Konutları 143. Adada yer alan, B2-07 A 01 nolu dairesini satışa çıkarttı. 95 metrekare büyüklüğünde 3 oda 1 salondan oluşan bu daireyi satın almak isteyen vatandaşlar, 23-29 Kasım tarihlerinde Ziraat Bankası Alemdar şubesi 11774115-5020 nolu hesaba 2.000,-YTL Geçici teminat yatıracak, ardından Büyükşehir Belediyesi Yuvam İzmit Konut Döner Sermaye İşletmesine, kapalı zarfa teklifini yazarak müracaat edecek. Konutun muhammen bedeli 50 bin YTL (TOKİ borcu yok) olarak belirtilirken, teklif verenlerin bu fiyatın daha üzerinde fiyat vermesi gerekecek. En yüksek teklifi veren, söz konusu dairenin sahibi olacak.

BANKA KREDİSİNE UYGUN
Yuvam İzmit yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, muhammen bedeli 50 bin YTL olan bu konutun banka kredisi almaya uygun olduğu belirtilirken, ihale zarflarının 30 Kasım Perşembe günü Satış Komisyonu huzurunda açılacağı ifade edildi. Konutu almaya hak kazanan vatandaş, teklif ettiği fiyatın üzerine yüzde 1 KDV ödeyerek konutun sahibi olacak. İhale sonrasında, 2 bin YTL teminat ödeyen vatandaşlara, idare tarafından bu paraları geri iade edilecek.