Yürüyüş Yolu´nun ikinci etabı tamam

Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sapağı´na kadar olan kısmı asfaltladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Demokrasi Caddesi üzerindeki Yürüyüş Yolu`nun 2. etabını dün asfaltladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, "kaliteden ödün vermeyeceklerini" belirtti.

İKİNCİ ETAP ASFALTLANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yürüyüş Yolu`nu Yahya Kaptan ile birleştirme çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler Demokrasi Caddesi üzerindeki Yürüyüş Yolunun 2. etabını oluşturan Real arkası ile Kandıra Sapağı arasında kalan yolu dün asfaltladı. 1 km uzunluğunda tek cephesi 6 metre 60 cm genişliğinde olan çift yol için 80 cm ile 2 metre arasında dolgu yapıldı.

DÜNYA STANDARTLARINDA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş ile Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak hizmette kaliteden kesinlikle ödün vermiyoruz. Yürüyüş Yolumuzun 2. etebını oluşturan yolumuzda dünya standartlarında bir çalışma ve asfaltlama yaptık. Göreve geldiğimiz günden itibaren hep en güzelini yapmak için yola çıktık. Zaman içinde de yaptığımız çalışmalar kendisini gösterecektir. Günü kurtarma amacıyla iş yapmadık. Yaptığımız işleri kaliteli ve kalıcı olmasına hep dikkat ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak olaylara popülist yaklaşmadık. Çamurun üzerine veya toprağın üzerine asfalt atmadık. Büyükşehir Belediyesi olarak çamurunu veya toprağın üzerine asfalt dökme işini kaldırdık” dedi.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR
Yürüyüş Yolu`nda yapılan asfaltlama çalışmalarını takip eden mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür ederek, “Yol çalışması başladığında ve toz içinde kaldığımız günlerde sıkıntılar yaşadık. Ancak, çevre düzenlemesi ve asfaltlama yapılınca memnun olduk. Evlerimizin arka cephelerinde oturmayan bizler artık, oturma şeklimizi caddeye doğru çevirdik. Teşekkür ederiz” şeklinde konuştu

Bizi;
sosyal medyada takip edin!