Yolların onarım ve bakımı yapılacak

Büyükşehir Belediyesi İzmit, Kandıra, Derince ve Körfez ilçelerinde yol onarım işleri için ihale yapılacak

Yolların onarım ve bakımı yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kış aylarında yol onarım ve bakım işlerini aksatmadan devam ediyor. Bu kapsamda İzmit, Kandıra, Derince ve Körfez İlçelerindeki çeşitli yollarda onarım ve bakım işleri yapılacak. Onarım ve bakım işleri için 25 Aralık Pazartesi 2017 tarihinde ihaleye çıkılacak.

TÜM İLÇELERDE ONARIM İŞLERİ YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi, yol yapım, onarım ve bakım işlerini, il genelindeki tüm ilçelerde devam ettiriyor. Bilindiği üzere kış aylarında yoğun soğuk hava ve kar yağışından ve yoğun kullanımdan dolayı yollarda bozulmalar oluyor. Büyükşehir Belediyesi de oluşabilecek bu bozulmaları, onarım ve bakım çalışmalarıyla yeniden eski kullanımına kavuşturuyor.

İZMİT, KANDIRA, DERİNCE VE KÖRFEZ İLÇELERİ

Yapılması planlanan çalışmalarda İzmit, Kandıra, Derince ve Körfez ilçelerindeki yol onarım ve bakım çalışmaları için 25 Aralık 2017 tarihinde ihale yapılacak. İhale kapsamında 50 bin ton asfalt serimi, 20 bin ton asfalt yama, 15 bin ton PMT ve 7 bin 500 metreküp kazı işleri yapılacak. Büyükşehir Belediyesi diğer ilçelerdeki çalışmaları ise devam ediyor.