Yıldız Konutları’ndaki iş yerlerinde dönüşüm çalışması başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yıldız Konutları’ndaki iş yerlerini bayanlar için sosyal alan haline getiriyor.

Yıldız Konutları’ndaki iş yerlerinde dönüşüm çalışması başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kadınlar için yeni bir sosyal alan oluşturuyor. Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüşüm geçirerek yaşam ve spor merkezi haline getirilecek. Merkez, Yuvam Akarca Mahallesi’nin kadınlar için cazibe yeri olacak. Büyükşehir Belediyesi işyerlerinin sosyal alana dönüşmesi için çalışma başlattı. İşyerlerinde duvar örme, alçı sıva ve saten alçı imalatları yapılıyor.

YAŞAM VE SPOR MERKEZİ
Çalışma kapsamında havalandırma kanal imalatı izolasyonu ve montajı devam ediyor. Tasyünü, asma tavan imalatları başladı. Boru, kapı üstü boşlukları ve alçıpan kaplama işleri sürüyor. Bin 250 metrekare kullanım alanına sahip olan işyerleri bir dizi çalışmayla bayanlara hizmet verecek şekilde düzenleniyor. İşyerleri yeni haliyle bayanlar için yaşam ve spor merkezi olarak sosyal bir yapıya kavuşacak.   

ÇOCUK KULÜBÜ
Spor ve yaşam alanında bayanlar aktivitelerini yaparken çocuklarda farklı uğraşlarla vakit geçirecek. Oluşturulacak çocuk oyun kulübünde 26 metrekare oyun atölyesi yer alacak. Yine aynı ebatlarda oyun alanının bulunacağı kulüpte bir de bakım odası yapılacak. 

ÇOK AMAÇLI SALON
Yapının spor alanı bölümünde 150 metrekare çok amaçlı spor salonu, 50 metrekare 31 adet dolaplı soyunma odası yer alacak. Soyunma odasından direkt ulaşımlı sauna bölümü, duş, vitamin bölümü ve çok amaçlı 43 metrekarelik plates ve dans salonu spor alanında yer alacak diğer bölümler olacak. Projede 130 metrekarelik bir de kütüphane ve etüt salonu bulunacak. 

DÖRT ATÖLYE
Yaşam alanında 38, 63, 85 ve 89 metrekare ebatlarında dört ayrı atölye yer alacak. En büyük atölyede müzik ve resim uygulamaları yapılacak. Projede 40 metrekare ölçülerinde 25 kişilik seminer odası ve 50 metrekare sergi bölümü bulunacak. 60 kişilik eğitim salonu, 10 metrekare toplantı odası ile 30 metrekare bekleme bölümü proje içerinde yer alacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!