Yıkılacak bina için yeni bina

Umuttepe Bulvarı 1. Etap kapsamında İzmit Orman İşletmesi´ne

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusü`ne kolay ulaşım için planladığı 30 metrelik bulvar projesinin ilk etabında çalışmalar hızla ilerliyor. Bir ekip Santral ile Anıtpark arasındaki bölgede ana ve bağlantı yol çalışmalarını yürütürken, bir başka ekip de İzmit Orman İşletmesi Müdürlüğü`ne ait yıkılan 2 katlı lojmanın yerine yenisini yapıyor.

İKİNCİ KAT YÜKSELİYOR
Lojman ana bulvar güzergahı üzerinde kaldığı için bir süre önce yıkılmıştı. Yeni bina ise aynı bölgenin biraz gerisinde inşa ediliyor. Kaba inşaatta zemin ve ilk katı tamamlanan, ikinci katın kalıpları çakılan bina, kendini göstermeye başladı.

RADYE TEMEL
Zemin artı iki kat olarak, radye temel üzerine yapılacak binanın toplam kullanım alanı bin 500 metrekare olacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yeni binanın 4 ay içinde İzmit Orman İşletmesi Müdürlüğü`ne teslim edileceğini bildirdi.