YENİ YIL MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker´in yeni yıl mesajı

Üzüntüler ve sevinçlerle bir yılı daha geride bırakıyor, yepyeni bir yıla umutla, heyecanla giriyoruz.

Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Son üç yılda yapılan atılımlarla ülkemizin üzerindeki kara bulutlar dağıldı. Yakalanan ekonomik istikrarla birlikte kendine güvenen, dış politikada etkin, "Yeni Türkiyenin" parlayan yüzü kendini göstermeye başladı.

Düşünce, inanç ve kültürel farklılıklarımızı ortak zenginliklerimiz olarak görür, moralimizi yüksek tutarak büyük bir heyecan ve aşkla yolumuza devam edersek inanıyorum ki; Türkiye 21. yüzyılın parlayan yıldızı haline gelecektir.

Geride bıraktığımız yılda, Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız ve tüm Kocaeli`nde hissedilen hizmet atağını yeni yılda da genişleterek sürdüreceğiz.

Tüm dünyanın yeni yılı, yaşanan acıların, yüreklerimizi yaralayan açlık ve sefalet manzaralarının sona ermesi için bir fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kalkınmış, müreffeh ve daha özgür bir Türkiyede yaşamak hepimizin ortak dileğidir.

Aydınlık yarınlara ulaşmak, gelişmiş bir ülkede ve şehirde yaşamak için millet olarak el birliğiyle çalışmamız ve kendimize inanmamız gerekiyor.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Yeni yılın herkese başarı, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.

İlyas ŞEKER
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili