Yeni rektörden Başkana ziyaret

Kocaeli Üniversitesi`nin yeni rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve yönetimini kabul eden Başkan Karaosmanoğlu aydın yetiştiren eğitimcilerin haklarını ödenemeyeceğini söyledi

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü´ne seçilen Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Prof. Dr, Komsuoğlu´nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasret Çomak ve Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp de katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi rektörlüğüne seçilen Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve yeni yönetimi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

 

HAKKINIZ ÖDENMEZ
Üniversitelerin, geleceğin aydınlarını yetiştiren önemli kurumlar olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu anlamda sizler gibi önemli eğitimcilerin hakkı kolay ödenmez. Göreve seçilmenizden büyük memnuniyet duydum. Başarılı çalışmalarınızın bu görevinizde de devam edeceğine olan inancım tamdır” dedi.

Rektör Komsuoğlu da Başkan Karaosmanoğlu´nun sözlerine teşekkür ederek, Kocaeli Üniversitesi´nin genel yapısı ve eğitim kurumları ile ilgili bilgiler verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!